Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

‘Fenomenale’ auditie Britney Spears voor The Pocket book opgedoken | Present

De auditie die Britney Spears in 2002 deed voor de movie The Pocket book is naar buiten gekomen. De video, met daarin een emotionele Spears, is door de Each day Mail on-line gezet.

De tape is bijna drie minuten lang. Te zien is hoe Spears haar tekst voordraagt en daarbij geëmotioneerd raakt. Volgens de Britse tabloid is het fragment al die tijd verborgen gehouden door castingdirecteur Matthew Barry. Tegen de krant zegt hij dat Spears diepe indruk maakte met haar auditie. ,,Ze blies ons allemaal omver. We waren met stomheid geslagen”, zegt hij daarover.

Spears, die destijds internet haar filmdebuut had gemaakt in Crossroads, was lange tijd favoriet om de hoofdrol te bemachtigen. Alleen Rachel McAdams deed haar auditie nog beter. Zij kreeg de rol uiteindelijk naast medespeler Ryan Gosling.

Boek

Vorige week werd al duidelijk dat Spears auditie had gedaan voor The Pocket book. In haar boek The Lady In Me, dat dinsdag verschijnt, zegt ze dat ze uiteindelijk blij was dat ze de rol niet kreeg.

,,Hoewel het leuk zou zijn geweest om weer contact te hebben met Ryan Gosling na onze tijd in de Mickey Mouse Membership, ben ik blij dat ik het niet heb gedaan”, staat volgens Individuals in het boek. Spears had naar eigen zeggen moeite om zich los te maken van een personage. ,,Op die manier leven, half jezelf en half een fictief personage zijn, is verschrikkelijk. Na een tijdje weet je niet meer wat echt is.”

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.



Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button