Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Auto

Deze gepantserde DS 7 kan tegen een stootje

Na de ontwikkeling van de DS 7 ÉLYSÉE voor de president van Frankrijk slaan DS Cars en WELP Group opnieuw de handen ineen. Ditmaal voor een gepantserde versie van de DS 7 die in beperkte oplage wordt gebouwd voor klanten: de DS 7 VAUBAN.

President

In samenwerking met WELP Group bracht DS eerder een gepantserde DS 7 voor de Franse president uit: de DS 7 ÉLYSÉE. Hij gebruikte de plug-in hybrid DS 7 E-TENSE 4×4 300 als foundation en is met ongeveer 20 centimeter verlengd. Het enthousiasme rondom de DS 7 ÉLYSÉE maakte de weg vrij voor de ontwikkeling van een kleine serie gepantserde uitvoeringen.

Vestingwerken

De VAUBAN is het resultaat van een hernieuwde samenwerking tussen DS Cars en WELP Group. Het mannequin wordt geassembleerd door WELP France in Hérimoncourt, waar het bedrijf een deel van een voormalig Stellantis-terrein heeft overgenomen. De naam van de DS 7 VAUBAN verwijst naar Sébastien Le Prestre de Vauban, die rond het einde van de 17e eeuw een groot aantal vestingwerken bouwde in Frankrijk, waarvan er twaalf zijn opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO.Aramide

De DS 7 VAUBAN is een rijdend fort dat specifiek is ontworpen als beveiligde auto op foundation van de DS 7 E-TENSE 4×4 300. Het mannequin is versterkt met lichtgewicht materialen, zoals aramide, die uitzonderlijk bestand zijn tegen een affect en hitte. Om te voldoen aan het VPAM 4-beschermingsniveau is de VAUBAN ook voorzien van veiligheidsglas.

Vlaggenhouders en brandblussers

Behalve alle additional accessoires die in de DS 7-brochure staan, zijn er op aanvraag ook specifieke opties beschikbaar op het gebied van veiligheid, bescherming, consolation en personalisatie, zoals automatische brandblussers, een gesloten ventilatiesysteem, sirene, intercom, additional USB-aansluitingen en leeslampjes en mogelijkheden voor gepersonaliseerde carrosseriekleuren, interieurbekleding, stiksels en vlaggenhouders. De eerste exemplaren van de DS 7 VAUBAN zijn beschikbaar vanaf april 2024.

Via Bovag online autoverkoopservice

Related Articles

Back to top button