Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Weghorst na blessure weer op trainingsveld Oranje

NOS Voetbal

De spits viel voor rust al uit nadat hij knieklachten had over gehouden aan een een duel met Antoine Griezmann. Daardoor moest Weghorst zaterdag binnen aan zijn herstel werken.

Dat de spits van Hoffenheim weer op het veld staat, is goed nieuws voor Ronald Koeman. Mocht het Weghorst lukken om weer aan te sluiten, heeft de bondscoach weer een additional keuzemogelijkheid in de voorhoede. Oranje wordt geplaagd door blessures tijdens deze interlandperiode.

Belangrijke wedstrijd

Nederland wacht maandag in Athene de uitwedstrijd tegen Griekenland, een wedstrijd die Oranje moet winnen. Alleen de eerste twee landen in de poule gaan namelijk rechtstreeks naar het EK in Duitsland. Nederland staat nu derde, achter Frankrijk en Griekenland.

Bij een nederlaag in Athene komt het EK in gevaar. Griekenland heeft dan op 21 november in eigen huis aan een punt tegen het al geplaatste Frankrijk genoeg. Nederland speelt na de wedstrijd van maandag nog tegen Ierland (thuis) en Gibraltar (uit). Die duels moeten bij verlies tegen Griekenland sowieso worden gewonnen.

Bij een zege in Athene is winst op Ierland genoeg voor directe plaatsing.

Related Articles

Back to top button