Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Verstappen ‘ongelofelijk blij’ met derde F1-wereldtitel op rij

Max Verstappen

NOS Sport

Max Verstappen vindt het ‘ongelofelijk’ om drievoudig wereldkampioen Formule 1 te zijn. Verstappen verzekerde zich met de tweede plaats in de sprintrace van zijn derde wereldtitel op rij.

Eigenlijk was het pleit al beslecht nadat zijn teamgenoot Sergio Pérez in de grindbak belandde, na een crash met Nico Hülkenberg en Esteban Ocon.

Verstappen moest de zege in de sprintrace aan Oscar Piastri laten, maar het behalen van de titel geeft hem een ‘fantastisch gevoel’. “Het was een ongelofelijk jaar met veel goede races. Ik ben natuurlijk trots, ook op het crew. Het is zo leuk om bij die groep mensen te horen.”

“Vandaag was het een spannende race. Het was jammer van de security automobiles, maar over het algemeen was het leuk. Ik ben ongelofelijk blij.”

Of Verstappen in de toekomst meer titels verwacht te behalen? “We gaan zien wat er gebeurt. Nu geniet ik van het second. Hopelijk kunnen we dit momentum natuurlijk voortzetten.”

De coureurs met de meeste wereldtitels

Related Articles

Back to top button