Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Texas Rangers na zege opnieuw op voorsprong in World Collection tegen Diamondbacks

Texas Rangers na de zege op Arizona Diamondbacks

NOS Sport

Texas Rangers heeft in de World Collection opnieuw een zege geboekt op Arizona Diamondbacks. In Phoenix, de thuishaven van de Diamondbacks, werd het 1-3.

De overwinning van de Rangers, die ook het eerste duel hadden gewonnen, betekent een 2-1 voorsprong in de finale van de Amerikaanse honkbalcompetitie MLB. De World Collection worden in een best-of-seven beslist.

Alle punten van de bezoekers werden in de derde inning gemaakt. De thuisploeg wist daar alleen een rating in de achtste inning tegenover te zetten. Uitblinker bij de winnende ploeg was Corey Seager.

Blessurezorgen

Toch zorgde de zege niet alleen voor vreugde bij de Rangers. Adolis García en Max Scherzer, twee belangrijke spelers van de ploeg uit Texas, konden de wedstrijd namelijk vanwege een blessure niet afmaken.

García blesseerde zichzelf in de achtste inning aan zijn zij en moest naar het ziekenhuis voor een mri-scan. Op dat second was ook Scherzer al niet meer inzetbaar. Hij had het na drie innings voor gezien gehouden in verband met rugproblemen. Of beide spelers weer match zijn voor de resterende duels van de World Collection, is nog niet bekend.

Adolis García grijpt naar zijn zij

De volgende wedstrijd is morgen en wordt eveneens in Phoenix gespeeld.

Verrassende finalisten

Dat de Rangers en de Diamondbacks de World Collection bereikten was een grote verrassing. De Rangers haalden World Collection elf jaar geleden voor het laatst, voor de Diamondbacks was het zelfs 22 jaar geleden dat ze streden om de Amerikaanse Main League-titel. Beide golf equipment bereikten de play-offs by way of een wildcard.

Related Articles

Back to top button