Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Voetbalpodcast | ‘Niemand binnen Ajax gaat nu een voorstel van Louis van Gaal afkeuren’ | Nederlands voetbal

De zoektocht van Ajax naar zichzelf is in volle gang. Daarbij heeft Louis van Gaal, als adviseur van de RvC, Marijn Beuker voorgesteld als directeur voetbalzaken. In de AD Voetbalpodcast bespreekt Etienne Verhoeff met Sjoerd Mossou dit nieuws, evenals het pensioen van de man van 115 miljoen, Henk de Jong en Bart Verbruggen.

,,Het is een bekende van Van Gaal, dus de naam is niet verrassend. Al had ik hem niet bedacht als directeur voetbal bij Ajax”, reageert Mossou op Marijn Beuker en Ajax. Beuker heeft zelf in het verleden aangegeven dat een directeur voetbalzaken met alles bezig is behalve het afronden van een switch. ,,De transfers kunnen doen als TD is zo’n specifiek onderdeel van het vak. Dat is bijna niet te leren en te vervangen. Dat hebben we bij Overmars gezien. Bij Ajax is dat een belangrijk onderdeel, omdat de membership een internationaal netwerk heeft. Dat los je nog niet op met Beuker.”

Bij Oranje lijkt Bart Verbruggen zijn kans te krijgen. De doelman van Brighton lijkt tegen Frankrijk op doel te staan. Sinds deze zomer speelt de Nederlander in Engeland en die kwam in een bijzonder systeem terecht. ,,Verbruggen speelt bij Brighton om de twee wedstrijden. Ze hebben daar twee goede keepers en dit is voorlopig de oplossing van De Zerbi. Hij ziet de keepers als veldspelers en wil iedereen evenveel laten spelen.”

Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu through AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Programma eredivisie seizoen 2023-2024
Bekijk hier het full eredivisieprogramma van het seizoen 2023-2024, inclusief alle uitslagen. Bekijk hier het klassement.

Beluister hier al onze voetbalpodcastsBekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

© AD Video

Related Articles

Back to top button