Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Voetbalpodcast | ‘Benieuwd of we nu weer discussie krijgen over de keepershelm’ | Nederlands voetbal

Het ongeluk met Etienne Vaessen. Het afronden van PSV en Feyenoord. Een vermakelijke derbyzondag en de echte exams in de Champions League wachten voor de Nederlandse golf equipment. In de AD Voetbalpodcast komen deze en andere onderwerpen aan bod. Etienne Verhoeff neemt het door met Mikos Gouka.

,,Het zag er echt heel naar uit met Vaessen bij RKC-Ajax’’, blikt Gouka terug op het second zaterdagavond. ,,Ook omdat je geen informatie had hoe het met hem ging. Het is toch een beetje alsof een keeper voor een brommer duikt met die snelheid en kracht. Een aantal jaar geleden was er nog een discussie over een keepershelm. Ik ben benieuwd of die discussie weer terugkomt.’’

PSV en Feyenoord scoren gemakkelijk in de eredivisie en missen enorm veel kansen. ,,Tegen Volendam en Go Forward is dat niet zo gek toch. Bosz roemt na afloop dan altijd de wissels en dat ze weinig kansen tegen hebben gekregen. Daarom wordt deze week interessant Sevilla en Atletico Madrid. Lukt het tegen die ploegen ook?’’

Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu by way of AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Programma eredivisie seizoen 2023-2024
Bekijk hier het full eredivisieprogramma van het seizoen 2023-2024, inclusief alle uitslagen. Bekijk hier het klassement.

Beluister hier al onze voetbalpodcastsBekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

© Joost Hoving / Maarten Visser

Related Articles

Back to top button