Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Lautaro loodst Inter langs Salernitana, ook medekoploper AC Milan wint

Lautaro Martínez

NOS Voetbal

In de Serie A hebben de nummers één (Internazionale), twee (AC Milan) en vijf (Napoli) alle drie gewonnen. De nummers drie en vier (Juventus en Atalanta) treffen elkaar zondag in Bergamo.

Inter, met Stefan de Vrij, Denzel Dumfries en Davy Klaassen in de foundation, boekte bij Salernitana, dat nog zonder overwinning was en dat ook bleef, zijn zesde zege: 0-4.

Na een eerste kans voor Dumfries, die het vizier te hoog had staan, kwam er zowaar een handvol kansen voor Salernitana, maar Jovane Cabral en Grigoris Kastanos waren evenmin scherp. Ook na de pauze leek Inter met zijn gedachten vooral bij het komende Champions League-duel met Benfica.

Denzel Dumfries waagt een poging

Tot Lautaro Martínez in de 54ste minuut inviel en vervolgens vier keer doel trof. De tweede maakte de topscorer van de Serie A (negen stuks na vanavond) na goed werk van Dumfries, die een verdediger de bal ontfutselde, en de derde vanaf de stip.

Ook zesde zege Milan

AC Milan zette in het eigen San Siro nummer twaalf Lazio met 2-0 aan de kant. De zesde competitiezege van dit seizoen kwam pas na rust tot stand. In de eerste drie kwartier viel buiten een rebound op de buitenkant van de paal van Tijjani Reijnders weinig te beleven.

Tijani Reijnders sticht gevaar namens AC Milan

De formatie van coach Stefano Pioli kroop gaandeweg de tweede helft uit zijn schulp en vond na een uur het internet by way of een inzet van Christian Pulisic. Aangever Rafael Leão verzorgde ook de help bij de 2-0 van invaller Noah Okafor.

Lazio veertiende

Voor Lazio, een van de tegenstanders van Feyenoord in de Champions League, was het al de vierde competitienederlaag in het nog prille seizoen. De Romeinen staan met zeven punten uit zeven wedstrijden veertiende in de Serie A.

Titelverdediger Napoli maakte geen fout bij Lecce. Door twee kopballen (Leo Østigard en Victor Osimhen), een schot (Gianluca Gaetano) en een strafschop (Matteo Politano) received het met 4-0. Van het kwartet doelpuntenmakers stond alleen Østigard ook bij de aftrap al in het veld.

Stand Serie A per 30 september

Related Articles

Back to top button