Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Maurice Steijn reageert op kritiek na Ibiza-trip: ‘Ik snap daar helemaal niets van’ | Nederlands voetbal

met ballotMaurice Steijn snapt weinig van de kritiek die hij deze week kreeg vanwege zijn journey naar Ibiza. De coach van Ajax, dat een moeizame fase doormaakt, stapte tijdens de interlandbreak in het vliegtuig voor een korte vakantie op het Spaanse eiland. De coach slikte zondagmiddag een pijnlijke 4-3 nederlaag op bezoek bij FC Utrecht.

,,Coach van Ajax ben je 24/7, mensen die in mijn functie hebben gewerkt zullen wel weten wat ik bedoel’’, reageerde Steijn voorafgaand aan de wedstrijd voor de digicam van ESPN. ,,Maar in die eerste week had ik maar twee van de 23 veldspelers beschikbaar bij de membership. Van Jong Ajax waren ook veel spelers weg.

,,Bij bijna alle golf equipment is het gebruikelijk om in de interlandperiode een paar dagen vrij te zijn’’, vervolgde de coach. ,,Of je nou in Scheveningen, Den Haag of Spanje loopt, je blijft coach van Ajax en bent daar fixed mee bezig. Ik snap het probleem niet zo. Of ik iets begrijp van die kritiek? Nee, daar snap ik helemaal niets van’’, aldus Steijn, die aan het start van de interlandbreak het vliegtuig pakte en afgelopen donderdag pas het grootste deel van zijn spelers terug zag keren in Amsterdam.


Het is logisch dat Steijn tijdens de interlandbreak een paar dagen naar Ibiza ging

Van Hanegem

Willem van Hanegem vertelde afgelopen vrijdag in de nieuwste aflevering van de Willem&Wessel-podcast dat hij had gehoord dat Steijn op Ibiza dansend gespot was. ,,Dat had ik zelf niet zo snel gedaan’’, aldus De Kromme. Ajax zakte na het duel met FC Utrecht, waarin de Amsterdammers een 4-3 nederlaag slikten, naar de zeventiende plaats.

Steijn sprak tijdens de interlandbreak meerdere keren met rvc-adviseur Louis van Gaal. ,,Of ik ook in Noordwijk ben geweest? Dat vind ik niet zo related, maar het contact tussen ons is goed. Dat is al jaren zo, maar is door deze samenwerking weer aangehaald.”

Programma eredivisie seizoen 2023-2024
Bekijk hier het full eredivisieprogramma van het seizoen 2023-2024, inclusief alle uitslagen. Bekijk hier het klassement.

Programma eredivisie


Stand eredivisie


Beluister hier al onze voetbalpodcasts



Bekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

Related Articles

Back to top button