Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Kaarten voor EK voetbal 2024 kosten 30 tot 1000 euro en zijn vanaf morgen te koop | Buitenlands voetbal

De eerste kaartjes voor het Europees kampioenschap voetbal van volgend jaar in Duitsland zijn vanaf dinsdag te koop. Het gaat om zo’n 1,2 miljoen tickets, in prijs variërend van 30 tot 1000 euro.

De eerste voorverkoopperiode duurt van 3 tot en met 26 oktober. Voetbalfans kunnen op de web site van de Europese voetbalbond UEFA een account aanmaken, waarna through loting wordt bepaald wie kaartjes zal ontvangen. In totaal gaan er 2,7 miljoen tickets in de verkoop.

Na de loting voor het eindtoernooi op 2 december in Hamburg zullen, in samenwerking met de nationale bonden, nog eens 1 miljoen tickets te koop worden aangeboden aan de followers van deelnemende landen. Een kleiner laatste gedeelte van de kaarten wordt nog in omloop gebracht na de play-offs, die de laatste EK-deelnemers opleveren tussen 21 en 26 maart 2024.

Followers kunnen maximaal vier tickets per wedstrijd aanvragen. De tien speelsteden van het EK in Duitsland zijn Berlijn, Keulen, München, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart en Düsseldorf. Er nemen 24 ploegen deel, die in totaal 51 wedstrijden afwerken.

© UEFA

Related Articles

Back to top button