Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Kim Kardashian gaat web over met bh met ‘ingebouwde’ tepels: ‘Aarde warmt op, zo zie je dat niet’ | Present

Met videoRealityster en topondernemer Kim Kardashian (43) gaat het web over met een opmerkelijk nieuw product van haar miljardenbedrijf Skims. In de push-up-bh’s zitten stukjes stof die ogen als harde tepels. Die heb je door de opwarming van de aarde immers niet gauw meer van nature, grapt ze in een video. ,,Anders dan poolkappen verdwijnen deze niet.’’

Het geheel voelt aan alsof Kardashian te vroeg is met een 1 aprilgrap, maar je kunt je daadwerkelijk inschrijven voor een wachtlijst om te bestellen. De bh verschijnt in zes kleuren, cupmaat A tot en met F en kost 60 euro. Maar waarom zou je dit willen kopen?

In een sketch, geschreven door stand-upcomedian Michelle Wolf, legt Kim het uit. ,,De temperatuur van de aarde wordt hoger en hoger’’, begint ze. ,,Het zeewaterniveau stijgt. De poolkappen smelten. En ik ben geen wetenschapper, maar ik geloof dat iedereen zijn vaardigheden kan gebruiken om een steentje bij te dragen.’’ En laat Kim nou web goed zijn in bh’s maken.

Altijd koud

Kardashian, die zich juist wel als wetenschapper gedraagt, lanceert daarom een bh met ‘ingebouwde tepels’. ,,Hoe heet het ook wordt, jij ziet er altijd uit alsof je het koud hebt’’, zegt ze, voorsorterend op een woordgrap. ,,Sommige dagen zijn exhausting (moeilijk, purple.), maar deze tepels zijn tougher. En anders dan de poolkappen, verdwijnen deze niet.’’

Om dat te illustreren, gaat ze aan het einde van de video in warme föhnlucht staan. De neptepels blijven inderdaad overeind. De video doet denken aan Intercourse and the town, waarin Samantha Jones ooit de blits wilde maken met foptepels. Kim geeft toe dat het een beetje bedoeld is om te shockeren, maar compleet vrijblijvend is het niet.

Lees door onder de put up


Bittere nasmaak

10 procent van de opbrengst gaat naar een organisatie die zich inzet om het klimaat te beschermen, belooft Kardashian. Toepasselijk voor het grapje van showbizzsite TMZ, die opmerkt dat je dankzij de tepel-bh geen energievretende airco meer hoeft te laten draaien voor het gewenste impact.

Een beetje bitter smaakt de lancering wel, schrijft Fashionista. Hoe geloofwaardig is Kim als milieustrijder, als ze ook graag met een privéjet vliegt? En je kunt beter je oude bh blijven gebruiken dan een nieuwe kopen, aldus de website.

Kim Kardashian met haar zogenoemde ‘nipple bra’. © Instagram Kim Kardashian

De video gaat in elk geval meteen het web over, de ultieme reclame. Kardashian sloeg eerder dit jaar nog een enorme slag met haar merk Skims. Dat werd dankzij nieuwe investeringen 4 miljard greenback waard (ruim 3,5 miljard euro). Het vermogen van de miljardair nam daarmee in één klap met zo’n 500 miljoen greenback toe, berekende Forbes.

Kim Kardashian en modellen met haar nieuwe bh.
Kim Kardashian en modellen met haar nieuwe bh. © Instagram Tales Skims

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.



Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button