Entertainment

Nieuwe spelshow bij RTL 4: Upside Down zet studio letterlijk op z’n kop | Present

In deze spelshow, die zal worden gepresenteerd door Edson da Graça, tonen bekende Nederlanders zich van een geheel andere kant. Ze nemen hun familie mee en gaan de strijd met elkaar aan. In Upside Down draait alles om het thema ‘ondersteboven’. Zo is niet alleen het studiodecor 180 graden gedraaid, ook met de kennis van de twee groups wordt gespeeld. Kunnen zij bijvoorbeeld zien of een foto ondersteboven staat of niet?

In Upside Down krijgen de groups quizvragen voorgeschoteld, maar voeren zij ook fysieke opdrachten uit. Een kop koffie inschenken is niet moeilijk, maar wat gebeurt er als de deelnemers deze handeling moeten verrichten terwijl zij alles ondersteboven zien?

Upside Down is ontwikkeld en geproduceerd door EndemolShine Nederland. Het nieuwe format wordt aangeboden op de MIPCOM, de internationale televisiebeurs in Cannes volgende week.

RTL 4 maakt later de BN’ers en hun familie bekend. Edson da Graça die vorig jaar een contract tekende bij RTL, presenteerde eerder namens die zender The Flooring en The Inside Undertaking VIPS. Daarnaast zit hij in de jury van Holland’s acquired expertise dat momenteel wordt uitgezonden.

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.

Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button