Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

‘Kijk Yvon Jaspers, zó voer je een intiem gesprek met boer Haico’ | Present

podcast/BZV caféHet was op de eerste dag van de logeerweek bij Boer zoekt Vrouw vooral wennen. Voor de boeren die plotseling drie dates op hun erf hebben, maar ook voor de gasten zelf: hoe gaan zij in Slowakije, Frankrijk, Denemarken, Duitsland en Zweden het hart van de boer veroveren?

In de podcast AD BZV Café bespreken tv-columnist Angela de Jong en presentator Manuel Venderbos iedere week met een huge panel de recente ontwikkelingen in Boer zoekt Vrouw. Wie of wat valt op? Zijn er al matches gezien? Boer Haico in Denemarken onthulde tegenover Ellen dat hij bij het daten ‘nooit verder is gekomen dan schrijven’. ,,Heb je wel eens iemand gezoend”, vroeg Ellen onverbloemd. ,,Nee”, antwoordde Hairco eerlijk. ,,Voor alles is een eerste keer”, stelde zij daarop. ,,Voor sommigen wat later dan anderen”, zei hij, waarop Ellen een stapje verder ging. ,,Hoe voelt dat dan nu dat je denkt dat er een mogelijkheid komt dat dat wel gaat gebeuren. Niet alleen zoenen, maar andere dingen ook?” Haico: ,,Heel spannend, need dat heb ik nog nooit meegemaakt.” Angela de Jong: ‘Kijk Yvon Jaspers, zó voer je een intiem gesprek met boer Haico. Volgens mij hebben we zojuist de opvolger van Yvon aan het werk gezien.’

Even later bekende Ellen voor de digital camera dat ze ‘natuurlijk wel de eerste wil zijn die hem gaat zoenen’. ,,Als je iemand leuk vindt, is dat wel zo’n kriebel die je krijgt”, zei ze. Voor Angela de Jong wordt dat nog spannend. ,,Ik sluit niet uit dat Ellen de eerste wordt die Haico zoent, maar ik zie ook wel iets tussen Haico en Jasmijn.”

Vlindertjes

Evenals voor Haico lijkt een zoen voor de meesten nog ver weg. Het is wennen voor boer Bernice in Zweden, Claudia in Frankrijk, Richard in Slowakije en Piet in Duitsland. Al hoopt Eugenie voor de laatstgenoemde boer een kans te maken. ,,Waarom denk je dat ik iets met vlindertjes aan heb. Het voelt gewoon hartstikke goed.”

Verder wordt er in het AD BZV Café ingezoomd op ‘belangrijke zaken’ als de zeer matige stretcher bij boer Piet, of je muesli uitspreekt als ‘moesli’ of ‘muusli’, op de Slowaakse eiersalade, een bel met een paardenkop en op de gevoelsteksten van Bob (van boerin Claudia) die trekjes van boer Rob uit het vorige seizoen lijkt te hebben.

Kortom: Luister naar het AD BZV Café, iedere zondag om 21:20u, direct na Boer zoekt Vrouw, met vaste stamgast TV-columniste Angela de Jong. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Boer Haico © KRO-NCRV

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button