Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Man opgepakt voor plan om Britse talkshowhost ‘te ontvoeren, verkrachten en vermoorden’ | Present

Een 36-jarige man, Gavin Plumb, is gearresteerd in verband met een complot om de Britse talkshowhost Holly Willoughby te ontvoeren. Volgens Britse media wilde hij haar ook verkrachten en vermoorden. Het huis van de Britste tv-presentatrice wordt sinds donderdag bewaakt door politie.

Plumb, afkomstig uit de Engelse plaats Harlow, is woensdag al gearresteerd. Hij zou geen bekende zijn van Willoughby. Zij heeft haar werk als presentatrice van het programma This Morning voorlopig neergelegd.

This Morning-presentatoren Alison Hammond en Dermot O’Leary lieten vrijdag weten geschokt te zijn door het nieuws. Ook ITV, dat het programma uitzendt, meldt dat het ‘als een enorme schok’ kwam.

Geschokt

O’Leary bracht het onderwerp vrijdag ter sprake tijdens de uitzending. ,,We gaan er niet te veel over praten, maar Holly staat op de voorpagina’s nadat de politie een 36-jarige man heeft gearresteerd in verband met een vermeend ontvoeringsplan. Hij is nu aangeklaagd door de politie van Essex.” Hammond zei daarop: ,,We zijn natuurlijk allemaal geschokt door het nieuws en we willen onze liefde en grootste knuffels naar Holly en haar familie sturen.”

ITV regelt samen met de politie beveiliging en ondersteuning voor Willoughby. ,,Dit nieuws komt als een enorme schok voor iedereen bij This Morning en ITV”, zegt een ITV-woordvoerder tegen Sky Information. ,,We bieden alle mogelijke steun aan Holly en haar familie in deze ongelofelijk moeilijke tijd.”

De Britse premier Rishi Sunak vindt het ‘spijtig’ om te horen dat Willoughby doelwit was van een poging tot ontvoering. Dat zei hij vrijdag in This Morning. ,,Ik vind het zo vervelend om te horen wat er allemaal met Holly aan de hand is”, zei Sunak. ,,Ik wens haar en haar familie alleen maar het beste toe.”

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button