Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Robbert-Jan van de Velde nieuwe zenderbaas Radio Veronica | Present

Robbert-Jan van de Velde wordt de nieuwe zenderbaas van Radio Veronica en volgt daarmee Rob Stenders op. Van de Velde neemt ook het zendermanagement van radiozender Chic op zich. Dat heeft Mediahuis dinsdag bekendgemaakt.

Van de Velde (37) begint op 1 januari met zijn nieuwe baan bij Veronica. ,,Het is een eer om voor het meest iconische radiomerk van Nederland aan de slag te gaan. Ik geloof er heilig in dat we Radio Veronica met de juiste energie weer kunnen laten groeien. Rob Stenders en Caroline Brouwer hebben een mooie muzikale foundation gelegd waar we verder mee kunnen.”

Van de Velde werkt al ruim vijftien jaar in de media- en radiowereld. Zo was hij onder meer dj en adjunct-zendermanager van NPO 3FM.

Deze web site bracht eerder dat zijn voorganger Rob Stenders (58) mogelijk terug naar NPO Radio 2. De radio-dj is in beeld voor de plek van Stefan Stasse (KRO-NCRV) op de doordeweekse avond tussen 20.00 en 22.00 uur. Naar verluidt switcht Stasse van NPO Radio 2 naar NPO Radio 5.

Geen plek in de ether

Ook voor radiostation Chic, dat onlangs de etherfrequentie verloor tijdens de radioveiling, heeft de nieuwe zenderbaas Van de Velde plannen. ,,Met Chic staan we voor heel andere uitdagingen. Zonder etherfrequentie moeten we ons volledig gaan richten op een stabiele toekomst. Dankzij de vele trouwe luisteraars heb ik er vertrouwen in dat dit gaat lukken.”

Het Belgische Mediahuis kocht Radio Veronica van Talpa. Bij de landelijke veiling eerder dit jaar wist het bedrijf voor die zender en voor 100% NL een FM-frequentie te bemachtigen. Chic en SLAM! zijn alleen nog by way of DAB+ en on-line te beluisteren.

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button