Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Auto

Dit is de vernieuwde Hyundai i20

Hyundai heeft de i20 een make-over gegeven. De nieuwkomer in het compacte section verschijnt binnenkort in de showroom voor prijzen die beginnen bij 22.795 euro.

Vernieuwde Hyundai i20

De i20 heeft een design-upgrade gekregen. De voorbumper en grille zijn opnieuw getekend en geven de auto een fris gezicht. Volgens de Koreanen is door zijn aerodynamische carrosserie de luchtweerstand verder gedaald, wat resulteert in een lager brandstofgebruik.

Z-vormige verlichting

Achteraan vallen de vernieuwde bumper en de dynamische lichtsignatuur meteen op. De Z-vormige LED-verlichting strekt zich visueel uit over de hele achterklep. Er zijn ook nieuw ontworpen lichtmetalen wielen van 16 inch. De vernieuwde Hyundai i20 is verkrijgbaar met keuze uit negen carrosseriekleuren. Een dak in contrasterend Phantom Black is optioneel. Twee carrosseriekleuren zijn helemaal nieuw, waaronder Lucid Lime.

Interieur

Het interieur van de Hyundai i20 heeft uiteraard ook een improve gekregen. Standaard is de auto nu uitgerust met een 4,2-inch LCD-instrumentencluster, een voorste C-USB-poort, eCall van de tweede generatie (gebaseerd op het 4G-netwerk), en Over-The-Air (OTA) kaartupdates. Opties zoals een 10,25-inch digitale instrumentencluster, een 10,25-inch touchscreen, Audio Video Navigation (AVN), draadloze Apple CarPlay en Android Auto, en de nieuwste versie van Hyundai Bluelink onveranderd gebleven. Web als zijn voorganger heeft de compacte middenklasser een bagageruimte van 352 liter (versie met 1.2 MPI-motor). Met de achterbank neergeklapt neemt de inhoud toe tot 1.165 liter.

Motoren

De vernieuwde Hyundai i20 komt met keuze uit twee motorvarianten. Behalve met een 1.2 MPI-motor met 61,6 kW (84 pk) is de compacte middenklasser ook leverbaar met een aandrijflijn met 48-volt gentle hybrid-technologie en een 1.0 T-GDi-motor met 73,6 kW (100 pk). De Hyundai i20 is verkrijgbaar met een zeventraps transmissie met dubbele koppeling (7DCT), een handgeschakelde vijfversnellingsbak of een handgeschakelde zesversnellingsbak met Clever Guide Transmission (6iMT).

Wat kost de vernieuwde Hyundai i20?

De compacte Koreaan heeft een vanafprijs van 22.795 euro. De variant met de 1.0 T-GDi 48V-motor begint bij 25.595 euro. Met Hyundai Operational Lease is de vernieuwde Hyundai i20 er vanaf 299 euro per maand excl. BTW (60 mnd./10.000 km/jr.). Het private-leasetarief is vanaf 349 euro per maand incl. BTW (60 mnd./10.000 km/jr.). De vernieuwde Hyundai i20 verschijnt het laatste kwartaal van 2023 in de showroom.

Via Bovag online autoverkoopservice

Related Articles

Back to top button