Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Ajax zet in op eerdere komst algemeen directeur Alex Kroes: delegatie plant bezoek bij AZ | Nederlands voetbal

Ajax gaat er werk van maken om Alex Kroes toch eerder dan 15 maart 2023 aan de slag te laten gaan. Een delegatie van de Ajax-top gaat binnenkort op bezoek bij AZ om te praten over een eventuele vervroegde komst van de de nieuwe algemeen directeur.

Kroes, die bij Ajax de opvolger wordt van Edwin van der Sar, was bij AZ werkzaam als Directeur Worldwide Soccer Technique. Door een concurrentiebeding mocht hij eigenlijk pas na een jaar beginnen in Amsterdam, maar hij kwam uiteindelijk met AZ overeen dat hij medio maart magazine starten.

AZ liet onlangs weten dat er wel degelijk een mogelijkheid is om het licht eerder op groen te zetten. Daarvoor stelde de Alkmaarse membership een pakket aan toekomstige afspraken tussen beide golf equipment als eis. Daarmee wil AZ, uit ervaring ook, voorkomen dat de concurrent bijvoorbeeld met personeel aan de haal gaat. Ajax is echter nooit ingegaan op dat voorstel.

Ajax verkeert in disaster en heeft dringend behoefte aan een crisisbezweerder. De membership beleeft de slechtste competitiestart ooit en staat na zes wedstrijden zelfs onder de nacompetitiestreep. Technisch directeur Sven Mislintat moest inmiddels al het veld ruimen. Kroes liet onlangs weten dat zijn handen jeuken om snel aan de slag te gaan.

Programma eredivisie seizoen 2023-2024
Bekijk hier het full eredivisieprogramma van het seizoen 2023-2024, inclusief alle uitslagen. Bekijk hier het klassement.

Beluister hier al onze voetbalpodcastsBekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

Related Articles

Back to top button