Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Jürgen Klinsmann roept China op om Son Jun-ho vrij te laten: ‘Hebben maar één wens voor kerst’ | Sport

Zuid-Korea-bondscoach Jürgen Klinsmann roept de Chinese language regering op een speler van hem vrij te laten. Son Jun-ho zit sinds mei huge in China op verdenking van omkoping. Klinsmann hoopt dat de middenvelder voor Kerstmis vrij komt.

,,We hebben nu maar één wens voor kerst. En dat is om Son Jun-ho vrij te krijgen. Need tot vandaag hebben we nog niets gezien wat erop wijst dat hij iets verkeerds heeft gedaan. Dus we hopen dat de Chinese language regering hem vrijlaat, zodat hij zijn familie weer kan zien.”

Als blijk van waardering heeft Klinsmann de 31-jarige Son Jun-ho opgeroepen voor twee vriendschappelijke wedstrijden in juni. Dan speelt Zuid-Korea tegen Peru en El Salvador.

Of China gehoor geeft aan de oproep van de Duitser moet nog blijken. Het land zegt de zaak ‘strikt te behandelen en de rechten te beschermen van alle betrokken partijen’. China gelooft dat Son Jun-ho steekpenningen heeft aangenomen.

Related Articles

Back to top button