Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Nieuwe reeks Heel Holland Bakt eind januari op televisie | Present

Een nieuw seizoen van de Omroep MAX-hit Heel Holland Bakt is vanaf 28 januari te zien bij NPO 1. Dat maakt de omroep donderdagochtend bekend. Het is het elfde seizoen van het programma, waarin een groep thuisbakkers strijdt voor de titel van beste thuisbakker van Nederland.

André van Duin is opnieuw als presentator te zien. ,,De nieuwe reeks belooft één groot bakfeest te worden. Het elfde seizoen heeft veel verrassingen en numerous klassiekers in petto. Wij kijken met veel plezier uit naar 28 januari. De zondag wordt weer bakdag!”, aldus juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Vanaf 28 januari is eveneens de onlineserie Doorbakken weer te zien, waarin wordt nagepraat over het programma. De kandidaten worden binnenkort bekendgemaakt.

Heel Holland Bakt is veruit het populairste bakprogramma van Nederland en trekt ieder jaar weer miljoenen kijkers. Wat is toch het geheim van de present? ,,Iedereen verlaat de tent met opgeheven hoofd. Dat draagt bij aan het feelgood-gehalte. De jury heeft kritische punten maar brandt de kandidaten niet tot de grond af. Dat maakt ook dat jong en oud er graag naar kijkt”, zei Omroep Max-baas Jan Slagter er eerder over.

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button