Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

‘Geweldig nieuws, een icoon en echte Ajacied’

Maurice Steijn

NOS Voetbal

Ajax-trainer Maurice Steijn noemt het “geweldig, onwijs mooi nieuws” dat Louis van Gaal de Raad van Commissarissen van de membership gaat voorzien van voetbaltechnisch advies. “Dat iemand van zijn statuur en ervaring, bovendien een echte Ajacied, de rvc wil adviseren is geweldig nieuws.”

Dat zegt Steijn op een persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel bij AEK Athene van morgenavond.

Steijn, die zoals bekend een zwaar start kent als coach van Ajax met slechts twee overwinningen in acht officiële wedstrijden, staat met zijn staf ook open voor advies van Van Gaal: “Hij is een icoon, dan zou het heel dom zijn als wij ons voordeel daar niet uit zouden halen.”

Oude bekende

Van Gaal is geen onbekende voor Steijn. Toen Steijn nog coach van ADO Den Haag was, tussen 2011 en 2014, trainde het Nederlands elftal van bondscoach Van Gaal weleens in het stadion van ADO. Daar kreeg beginnend coach Steijn suggestions van de ervaren Van Gaal.

Steijn: “Het contact was heat en ik hoop dat we dat weer kunnen oppakken. Al die suggestions en gesprekken, ik doe daar nog steeds mijn voordeel mee.”

Related Articles

Back to top button