Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Stapelverliefde Olof uit B&B vol liefde stelt vriendin voor aan buitenwereld: ‘Dit is Margje’ | Present

Olof begint te glunderen als hij de naam van Margje uitspreekt. Op de vraag of hij helemaal in love is, antwoordt hij bevestigend: ,,Dat is toch prima. Daar is niks mis mee.” Margje heeft geen B&B, maar is relatietherapeut en ze werkt met ‘facetten uit de natuurgeneeskunde’. ,,Ik heb hem al behandeld. Hij heeft al heerlijke massages gehad”, vertelt ze.

Van samenwonen is nog geen sprake bij het prille liefdeskoppel. ,,We hebben allebei een mooi sociaal leven. Ik werk nog. We vinden het ook allebei leuk om ons eigen huis te houden. Dan kun je nog steeds heel veel leuke dingen samen doen. Samen eten, samen tripjes maken.”

Dat Olof zich voor Marian van B&B vol liefde had gemeld, begrijpt zijn nieuwe liefde maar ten dele. ,,Ik vond Olof niet helemaal een sort voor Marian. Marian heeft denk ik een heel ander leven. Een heel ander sociaal leven. Wat ik meteen zag. Olof is een doener. Marian houdt van vakanties en alles. Zij houdt heel erg van shoppen. Zij is met andere dingen bezig.”

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.

Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button