Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Ozzy Osbourne is ‘vrijwel verlamd’ door rugoperatie | Present

Ozzy Osbourne is ‘vrijwel verlamd’ geraakt door een rugoperatie die ‘drastisch’ misging. Dat laat de 74-jarige rockster weten aan het tijdschrift Rolling Stone. In 2003 werd de ziekte van Parkinson vastgesteld bij de Engelse zanger.

Osbourne zei tegen het blad dat artsen een tumor in zijn ruggengraat hadden gevonden tijdens een operatie aan zijn rug, na een val in 2019. ,,Het was echt een klap. De tweede operatie ging drastisch mis en heeft me vrijwel verlamd achtergelaten.”

Hij dacht dat hij ‘weer op de been zou zijn’ na alle operaties. ,,Maar tijdens de laatste hebben ze een staaf in mijn ruggengraat geplaatst. Ze vonden een tumor in een van de wervels, dus dat moesten ze er ook allemaal uitgraven. Het is behoorlijk zwaar.”

Osbourne kon ook de Icon Award van Rolling Stone UK donderdag niet ophalen tijdens de ceremonie in Londen. Dit deed zijn vrouw Sharon.

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button