Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Business

Prada ontwerpt ruimtepakken voor maanmissie NASA-astronauten

Foto: ANP

Het Italiaanse modemerk Prada gaat ruimtepakken ontwerpen voor astronauten van NASA die in 2025 naar de maan moeten gaan. Daarvoor werkt het modemerk samen met het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf Axiom Area.

Prada en Axiom werken het hele ontwerpproces samen om de pakken geschikt te maken voor de omstandigheden in de ruimte en op de maan, laten de bedrijven weten in een gezamenlijke verklaring. Axiom koos Prada als samenwerkingspartner omdat het modemerk “innovatieve ontwerpconcepten” en experience heeft in onder meer productietechnieken. Volgens marketingdirecteur Lorenzo Bertelli van Prada heeft het merk deze experience gehaald uit een eerdere samenwerking met een zeilteam.

De astronauten van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA voor wie de pakken bedoeld zijn, gaan met de missie Artemis III naar de maan. Het is de eerste missie waarin mensen weer voet moeten zetten op de maan. Dit gebeurde meer dan vijftig jaar geleden voor het laatst.

Related Articles

Back to top button