Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Zangeres Maaike Ouboter in verwachting van eerste kindje | Present

Zangeres Maaike Ouboter is zwanger. Dat laat ze trots weten met een foto met haar companion en echofoto op Instagram. ‘Als alles goed gaat verwachten wij start april een kindje.’

De zangeres geeft aan ‘ongelooflijk gelukkig’ te zijn. Praktisch gezien, betekent dat ze haar theatertour moet gaan verzetten. ‘Dat vinden we natuurlijk heel jammer. maar – het leven laat zich niet plannen.’ Ouboter is veertien weken zwanger.

Met het nummer Dat ik je mis brak de in Gouda geboren singer-songwriter in 2013 door. Ze verloor haar beide ouders toen ze op de middelbare faculty zat en verwerkte dat met het schrijven van onder meer dat nummer. Op verzoek van de koninklijke familie zong ze het nummer ook op de uitvaartplechtigheid van prins Friso.


Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button