Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

Oekraïne. Oekraïense luchtmacht verwacht aankomende winter recordaantal droneaanvallen

Rusland kan profiteren van het huidige geweld in het Midden-Oosten, zo waarschuwde de Poolse president Andrzej Duda vandaag in een interview met nieuwszender Polsat Information. Volgens Duda leidt het battle tussen Israël en Hamas de internationale aandacht af van de Russische agressie in Oekraïne.

Ook maakt de Poolse president zich zorgen dat het geweld in Israël en de Gazastrook zal zorgen voor meer vluchtelingen, waardoor er nog meer druk zal komen te staan op de vluchtelingenopvang in Europa.

Polen heeft sinds het start van de Russische invasie al meer dan een miljoen Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Sinds 2021 zien landen als Polen, Litouwen en Letland ook een toename in vluchtelingen uit veel Midden-Oosterse en Afrikaanse landen. Vaak proberen zij illegaal through Belarus binnen te komen.

“Onze veiligheid, de bescherming van de Poolse grenzen en de grenzen van de Europese Unie en de Schengenzone, wordt alleen maar belangrijker”, aldus Duda.

Eva Selderbeek

Related Articles

Back to top button