Education

Nick Toet is de nieuwe presentator van Taarten van Babel

Nick Toet presenteert vanaf volgend jaar het programma Taarten van Babel. Hij is daarmee de opvolger van Siemon de Jong die twintig jaar lang het programma Taarten van Abel presenteerde, maakt VPRO donderdag bekend. Het programma is vanaf 7 januari elke zondag te zien op NPO Zapp,

De 37-jarige Toet is bekend van zijn YouTube-kanaal EtenmetNick. De nieuwe presentator heeft veel zin in de klus en vindt het programma “een van de beste kinderprogramma’s van de laatste twintig jaar”, laat hij weten op Instagram. “Ik magazine nu de deegroller overnemen van Siemon (Abel), die het twintig jaar lang geweldig heeft gepresenteerd.”

Nieuwe naam, maar formule blijft hetzelfde 

De kok is “supertrots en dankbaar” dat hij het programma magazine gaan maken. In Taarten van Abel werden kinderen uitgenodigd om samen met De Jong een taart te bakken. Tussen het bakken door voerden zij gesprekken over het leven van het type. Na het stoppen van De Jong werd al bekend dat het programma een nieuwe naam zou krijgen. Ondanks de nieuwe naam blijft de formule van het programma hetzelfde. “We gaan lekker praten over mooie, blije, zware, lichte, inspirerende en verdrietige onderwerpen terwijl we taart en snoep in onze bekkies aan het douwen zijn”, blikt Toet vooruit. “Beter gaan jullie straks ook kijken, need het gaat mooi worden!”

Door: ANP 

Related Articles

Back to top button