Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
World

Model in nachtclub Murcia: zeker zeven doden | Buitenland

De hulpdiensten waren rond 6 uur ‘s ochtends opgeroepen voor een model in nachtclub Teatre in de wijk Atalayas. Ze zijn nog op zoek naar zeker twee vermiste personen die in het pand aanwezig waren. De vier gewonden zijn opgenomen in het ziekenhuis vanwege het inhaleren van rook. ,,We zijn er kapot van”, zei burgemeester Jose Ballesta van Murcia op de Spaanse tv-zender 24h.

Volgens de eerste berichten brak de model uit op de eerste verdieping van het gebouw. De oorzaak is nog niet bekend. Op beelden is te zien hoe de vlammen door het dak van de membership slaan. Inmiddels is de model onder controle.

Op het second dat de model uitbrak, waren er veel mensen in de membership. Zo vierde een vriendengroep daar een verjaardag, meldt de Spaanse krant El País. Het vuur sloeg over naar twee andere discotheken. Ook daar wordt gezocht naar mogelijke slachtoffers.

Related Articles

Back to top button