Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

KNVB-directeur zegt ‘langzaam grip te krijgen’ op voetbalvandalisme

NOS Voetbal

De KNVB zegt “langzaam grip te krijgen” op het voetbalvandalisme. Marianne van Leeuwen, directeur betaald voetbal bij de bond, heeft goede hoop om met hulp van alle betrokkenen “de komende jaren een trendbreuk te kunnen forceren” bij de aanpak van supporters die voor problemen zorgen.

Geconfronteerd met de door twee vuurwerkincidenten gestaakte klassieker Ajax-Feyenoord, die gisteren zonder publiek werd uitgespeeld, zegt ze tegen de NOS: “Sinds de nieuwe maatregelen bij het gooien van voorwerpen en het betreden van het veld van kracht zijn, zijn er driehonderd wedstrijden gespeeld en daarvan zijn er vijf gestaakt. Ik zal niet zeggen dat het meevalt, maar manipulatie door supporters wijzen de cijfers niet uit.”

Van Leeuwen: “Ik vind het ingewikkeld, maar ik zie wel dat we een beetje vat krijgen op de problematiek en ik geloof heel erg in de gezamenlijke aanpak, met alle anderen erbij. En als straks de digitale meldplicht voor stadionverboden er ook is, geloof ik dat we langzaam maar zeker grip krijgen op het probleem.”

Related Articles

Back to top button