Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Kika van Es ten huwelijk gevraagd: ‘Beste verjaardagscadeau ooit’ | Present

Voormalig voetbalster Kika van Es (32) stapt in het huwelijksbootje. Dat maakt ze donderdag bekend middels een reeks romantische kiekjes op Instagram. ‘Duizend keer ja’, jubelt ze bij de foto’s.

Het was woensdag dubbel feest voor Van Es. Niet alleen blies ze 32 kaarsjes uit, haar vriend en eveneens ex-voetballer Paul Jans ging ook op zijn knieën voor de blondine. Van Es kon niets anders dan ‘duizend keer ja’ zeggen, zo schrijft ze op Instagram bij een aantal foto’s waarop ook haar kersverse verlovingsring te zien is. ‘Beste verjaardagscadeautje ooit.’

Van Es maakte in mei aan deze krant bekend te stoppen met voetballen. Na een zware periode, waarin ze een miskraam kreeg, vertelde ze dat ze haar kinderwens voorop wilde zetten. ,,Ik ben een familiemens’’, vertelde Van Es. ,,Ik had ook graag jong moeder willen worden. Dat is helaas niet gelukt, al ben ik nog steeds jong. Nu is het second om te zeggen: Kiek, ga voor die droom.’’

De voormalig voetbalster is sinds 2018 samen met haar vriend Paul.


Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button