Entertainment

Kerstspecial Dertigers aangepast na overlijden Reiky de Valk | Present

De kerstspecial van de BNNVara-serie Dertigers wordt aangepast naar aanleiding van het overlijden van acteur Reiky de Valk. De opnames voor de kerstspecial zijn nog niet begonnen, maar De Valk zou in enkele scènes in het start van de serie verschijnen, aldus een woordvoerster van de productie.

Verdere particulars zijn nog niet bekendgemaakt. De zegsvrouw laat weten dat wordt nagedacht over de aanpassingen.

De 23-jarige De Valk overleed afgelopen weekend. ,,Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen”, liet zijn familie weten op Instagram. ,,Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede.”

Zaterdag vindt er in Amsterdam een herdenkingsdienst plaats. Om de bijeenkomst te bekostigen – De Valk had geen uitvaartverzekering – begonnen vrienden van De Valk woensdag een crowdfundingsactie op de web site GoFundMe.

Praten over gedachten aan zelfdoding kan anoniem: chat by way of 113.nl, bel 113 (normale belkosten) of bel free of charge 0800-0113.

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button