Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Familie Liesbeth Checklist brengt album met nieuw werk van haar uit | Present

De familie van Liesbeth Checklist brengt eind november een nieuw album uit waarop ook een aantal nooit eerder uitgebrachte nummers van de overleden zangeres staan. De plaat heet Wereldreis en komt uit op 24 november, maakte Common Music maandag bekend.

De bloemlezing uit het rijke oeuvre van Checklist, die in 2020 overleed, is samengesteld in samenwerking met haar dochter Elisah Baijens. Het album bevat meer dan dertig titels die voor het eerst op cd verschijnen, waaronder bijzondere duetten met bevriende collega’s als Anneke Grönloh en Benny Neyman. Ook staan op de plaat vijf solonummers uit het privéarchief van Checklist die nooit eerder in het openbaar te horen waren.

Checklist overleed op 78-jarige leeftijd. Zij ontving in haar carrière verscheidene prijzen, waaronder Edisons, een Gouden Harp en de John Kraaijkamp Musical Award. Ze is bekend van liedjes als Heb het leven lief, Te veel te vaak en Kinderen een kwartje en duetten met Ramses Shaffy, zoals Aan de andere kant van de heuvels en Pastorale.

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.



Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button