Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Manchester United laat Antony terugkeren na uitgebreide politie-onderzoeken | Buitenlands voetbal

Antony keert terug in coaching bij Manchester United. Na beschuldigingen en aangiftes van huiselijk geweld, mishandeling en bedreiging van zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin laat de membership van coach Erik ten Hag weten dat de Braziliaan weer beschikbaar zal zijn voor The Crimson Devils.

,,Sinds de beschuldigingen die voor het eerst werden geuit in juni, heeft Antony meegewerkt aan politieonderzoeken in zowel Brazilië als Groot-Brittannië, en hij blijft dat doen. Manchester United heeft, als werkgever van Antony, besloten dat hij de coaching zal hervatten en zal terugkeren bij de membership”, zo schrijft de membership in een assertion.

,,Hij zal ook weer beschikbaar worden gesteld voor selectie, terwijl het politieonderzoek doorgaat. Dit onderzoek zal in de gaten worden gehouden in afwachting van verdere ontwikkelingen in de zaak”, zo valt er verder te lezen in het assertion waarin ook staat dat de membership daden zoals geweld en misbruikt veroordeelt. ,,We erkennen het belang van het beschermen van iedereen die bij deze situatie betrokken is en erkennen de influence die deze beschuldigingen hebben op slachtoffers van misbruik.”

Volgense Engelse media is Antony morgen nog niet van de partij voor de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace. De Braziliaan, die vorig jaar voor 95 miljoen euro de overstap maakte van Ajax, miste de afgelopen vier wedstrijden van The Crimson Devils. ,,Ik heb met Manchester United afgesproken dat ik even wegblijf bij de membership. Ik wil mijn onschuld bewijzen en zal volledig meewerken met politie”, zei Antony eerder over zijn afwezigheid.

Programma Premier League
In ons matchcenter zie je het volledige programma van de komende speelronde in de Engelse competitie. Hieronder bekijk je al onze voetbalvideo’s over de Premier League.

Bekijk hier onze video’s uit de Premier League

Related Articles

Back to top button