Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Idris Elba al jaar in therapie voor ‘ongezonde gewoontes’ | Present

Idris Elba is al een jaar in therapie om aan zichzelf te werken. ,,Het is niet dat ik mezelf niet leuk vind, het is meer dat ik een aantal ongezonde gewoontes heb,” vertelt de Luther-acteur in de podcast Adjustments.

De 51-jarige acteur omschrijft zichzelf als een enorme ‘workaholic’, wat zijn leven er niet beter op maakt. Volgens de acteur wordt zijn werkverslaving nog erger omdat het wordt aangemoedigd door Hollywood. ,,Ik werk in een industrie waar ik phrase beloond voor die ongezonde gewoontes,” zegt de Brit.

De acteur hoopt door zijn therapie andere dingen te vinden waardoor hij kan ontspannen. “Ik ontspan nu door werk,” zegt Elba. ,,Ik kan tien dagen werken aan een movie en me dan meer relaxed voelen dan wanneer ik op de financial institution television kijk met de familie, dat is toch slecht? Ik moet de dingen waardoor ik ontspan normaler maken. Het kan niet allemaal werk zijn.”


Related Articles

Back to top button