Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

De situatie in Israël en Gaza • Partijcongres PvdA/GroenLinks

Een medewerker van de Rode Halve Maan draagt een form met verwondingen.

De situatie in Israël en Gaza

Het werk van hulporganisaties in Gaza wordt enorm bemoeilijkt door de honderden luchtaanvallen die Israël dagelijks uitvoert op het gebied. Vertegenwoordigers van de Rode Halve Maan en Artsen Zonder Grenzen bevestigen berichten dat ziekenhuizen en ambulances worden gebombardeerd.

Verslaggever Marijn Duintjer Tebbens is in Tel Aviv, waar vluchtelingen worden opgevangen uit de kibboets Kfar Aza. De landbouwgemeenschap, vlakbij de grens met de Gazastrook, was een van de eerste doelwitten van Hamas. Bewoners die het geweld konden ontvluchten vertellen wat er is gebeurd en hoe ze naar de toekomst kijken.

We spreken met Masha Michelson, woordvoerder van het Israëlische leger. Ze vertelt over het doel van Israëls militaire operatie, de Israëlische gijzelaars die huge worden gehouden in Gaza en over de luchtaanvallen op de Gazastrook.

Partijcongres PvdA/GroenLinks

De samenwerkende partijen GroenLinks en PvdA zijn klaar om te gaan regeren en “grote veranderingen” door te voeren. Vooral de aanpak van de klimaatcrisis en het eerlijker verdelen van de lasten daarvan. Iedereen die niet wil meedoen aan het eerlijker delen krijgt volgens partijleider Timmermans “met ons te maken”.

Related Articles

Back to top button