Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

Dramaserie Oogappels (BNNVARA) wint Gouden Televizier-Ring

Foto: ANP

De dramaserie Oogappels (BNNVARA) heeft donderdag de Gouden Televizier-Ring gewonnen. De serie received met 39 procent van de stemmen van B&B Vol Liefde (RTL4) en De Oranjezomer (SBS6). De prijs werd uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré.

Het was voor de kijkcijferhit de eerste keer dat het was genomineerd voor de belangrijkste Nederlandse televisieprijs. BNNVARA received de Gouden Televizier-Ring de afgelopen drie jaar wel met andere programma’s. Vorig jaar was dat de satirische nieuwsshow Even Tot Hier.

SBS6 viel donderdagavond meerdere keren in de prijzen. Zo received Hélène Hendriks de Televizier-Ring Presentator en Noa Vahle kreeg de Televizier-Ring Expertise. Andere winnaars waren Bertrie Wierenga (Acteur), Steven & Jamie Kazàn – Highway to Vegas (Jeugd), het afscheidsconcert van Rob de Nijs (Affect) en de YouTube-serie Politie 24/7 (On-line-Videoserie).

Related Articles

Back to top button