Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Britse politie onderzoekt oude aantijgingen tegen Russell Model | Present

Een vrouw die in de regio Thames Valley, ten westen van Londen, woont, beschuldigde de komiek enkele jaren geleden ervan dat hij haar heeft lastiggevallen en gestalkt. Het onderzoek werd destijds gesloten, maar de vrouw heeft vorige week nieuwe informatie verstrekt, meldt de Mail On-line. Volgens de krant noemt ze Model in haar beschuldigingen “een seksueel roofdier”.

De vrouw leerde Model, de voormalige echtgenoot van Katy Perry, kennen in 2015, toen hij bij haar in de buurt kwam wonen, schrijft de krant. De twee werden vrienden, maar kregen ruzie en beschuldigden elkaar over en weer van intimidatie.

Ook de politie in Londen zelf onderzoekt numerous meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag door de 48-jarige komiek. Model ontkent de aantijgingen, maar door het nieuws is zijn Britse comedytour al uitgesteld. Ook zijn zijn YouTube-inkomsten stilgelegd.

Related Articles

Back to top button