Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Britney Spears over veelbesproken boek: ‘Niet bedoeld om iemand te beledigen’ | Present

UPDATEBritney Spears heeft vier dagen voor het uitbrengen van haar memoires, als reactie op berichtgeving in de media, gezegd dat het geenszins haar bedoeling is om wie dan ook te beledigen. In een bericht op onder meer X schrijft de 41-jarige zangeres vrijdag dat de komst van het boek een nieuw hoofdstuk in haar leven opent, om zo het verleden achter zich te laten.

“Het doel van mijn boek was absoluut niet om iemand te beledigen. Dat was wat ik toen deed, dat is verleden tijd!”, zegt Spears, die ook vertelt dat ze vanwege de negatieve krantenkoppen omtrent haar persoon vier jaar geleden besloot de muziekscene te verlaten.

De memoires, die voor het grootste deel over twintig jaar geleden zouden gaan, ziet ze als een goed vertrekpunt voor de toekomst. ,,Het is een boek waarvan ik eigenlijk niet wist dat het geschreven moest worden. Hoewel sommige mensen beledigd kunnen zijn, heb ik er voor een betere toekomst allerlei dingen mee af kunnen sluiten. Ik hoop dat ik bij anderen, die zich gekwetst of niet begrepen voelen, de pijn kan verlichten.”

Een van de onthullingen die Spears in het boek doet is dat ze rond 2000 een abortus liet uitvoeren, omdat haar toenmalige vriend Justin Timberlake dat wilde. De nu 42-jarige zanger, die tussen 1999 en 2002 datete met Spears, heeft zelf nog niet gereageerd op de beweringen van zijn ex.

Wel maakte Timberlake al eerder duidelijk dat hij zich bewust is van zijn fouten in zijn relatie met Spears. In februari 2021 richtte hij zich tot twee van zijn exen op social media op zich publiekelijk te verontschuldigen. ,,Ik heb diep spijt van de keren in mijn leven waar mijn acties bijdroegen aan het probleem, waar ik voor mijn beurt sprak of niet opkwam voor wat juist was”, schreef hij op Instagram. ,,Ik wil specifiek mijn excuses aanbieden aan Britney Spears en Janet Jackson allebei afzonderlijk, omdat ik om deze vrouwen geef en ze respecteer en ik weet dat ik gefaald heb.”

Related Articles

Back to top button