Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Toneelhit Lifetime of Pi komt in 2024 naar Nederland | Present

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam haalt volgend jaar de toneelbewerking van de bestseller Lifetime of Pi naar Nederland. De Britse versie van het stuk zal van 28 augustus tot en met 8 september 2024 op het podium aan de Amstel te zien zijn.

Lifetime of Pi gaat over een zestienjarige jongen die na een schipbreuk midden in de Stille Oceaan op een reddingsboot belandt met de meest onwaarschijnlijke metgezellen: een hyena, een zebra, een orang-oetan en een Koninklijke Bengaalse tijger. Met de tijd en de natuur tegen zich, moeten ze elkaar leren vertrouwen om te overleven.

Het toneelstuk, dat in 2019 in première ging, werd bekroond met vijf Olivier Awards en drie Tony Awards. De kaartverkoop van de reeks in Carré is woensdag van begin gegaan. Ook de filmversie was overigens zeer succesvol en werd bekroond met vier Oscars.

Theater Carré brengt elk jaar minimaal één grote buitenlandse toneelhit naar Nederland. In de afgelopen jaren was bijvoorbeeld ook de hitmusical Guide of Mormon hierdoor in Amsterdam te zien.

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button