Sports

Jeremie Frimpong verlengt tot 2028 bij Leverkusen: ‘Willen benadrukken wat hij voor ons betekent’ | Buitenlands voetbal

Jeremie Frimpong heeft zijn contract bij Bayer Leverkusen verlengd. De verdediger heeft tot medio 2028 bijgetekend bij de koploper in de Duitse Bundesliga. Frimpong verruilde het Schotse Celtic in 2021 voor Leverkusen en is uitgegroeid tot een vaste waarde bij de membership.

,,Sinds ik bij Bayer Leverkusen ben gekomen, is er veel gebeurd. We hebben mooie dingen beleefd en hebben ons als workforce verder verbeterd. Ik geniet ervan om deel uit te maken van dit workforce”, aldus de 22-jarige Amsterdammer.

Directeur Simon Rolfes is zeer te spreken over Frimpong. ,,Hij is op zijn positie als verdediger één van de beste spelers in de Bundesliga geworden. Met de verlenging van zijn contract willen we benadrukken hoeveel hij voor onze ploeg betekent.”

Frimpong zit weer in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland. Hij was bij bondscoach Ronald Koeman uit beeld geraakt omdat hij had geweigerd voor Jong Oranje op het EK uit te komen. Koeman maakt vrijdag zijn definitieve selectie bekend.

Programma, uitslagen en stand Bundesliga
In ons matchcenter zie je het volledige programma van de komende speelronde in de Duitse competitie. Hieronder bekijk je al onze voetbalvideo’s.

Related Articles

Back to top button