Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Fajah Lourens had ‘onderbuikgevoel’ bij ex Patrick: ‘Mezelf voor de gek gehouden’ | Present

Fajah Lourens (42) had vanaf het eerste second dat ze haar ex Patrick leerde kennen een onderbuikgevoel dat hij niet de juiste voor haar was. Toch stortte de killerbodyfanate zich in een relatie. ,,Ik ging over mijn twijfels en intuïtie heen. Je brein kan je heel goed voor de gek houden.’’

Eind augustus maakte Lourens bekend dat haar relatie met de 50-jarige ondernemer Patrick was geklapt. Ze stelde toen dat ze in relaties vaak probeert mensen te veranderen. ,,Ik kan niet verwachten dat hij in een snelkookpan iemand anders wordt.”

Hoewel Lourens de afgelopen tijd veel heeft gehuild, vertelt ze dinsdag in gesprek met tijdschrift Beau Monde dat ze nu weer ‘oké’ is. De fitnessgoeroe zegt zichzelf vooral voor de gek te hebben gehouden als het op haar relatie met Patrick aankomt. ,,Vanaf het second dat ik hem ontmoette, zei mijn onderbuikgevoel: ‘Nee, dit is hem niet’, maar ik ging over mijn twijfels en intuïtie heen. Je brein kan je heel goed voor de gek houden.”

Maar ondanks dat haar lichaam haar waarschuwde, ging Lourens het avontuur met Patrick aan. ,,Er zijn twee dingen waardoor ik erin ben getrapt. Niet in wat hij deed, maar in mijn eigen ‘gevoel’”, legt Lourens uit. Zo had Patrick volgens haar ‘hulp nodig’, waardoor zij zich gezien voelde. ,,Het tweede punt is dat hij superveel voor mij deed en dat had ik nog nooit meegemaakt in een relatie. Hij maaide mijn gras, maakte ’s ochtends koffie en hemelde me helemaal op. Ik was overrompeld, need ik deed het al jaren, en in al mijn relaties, alleen. Nu was ik ineens niet meer alleen. Daar was ik van onder de indruk.”

Hechtingsproblemen

Waarom het uiteindelijk precies is geklapt met Patrick houdt Lourens liever voor zichzelf. ,,Ik denk wel dat het vanzelfsprekend is dat als je zelf nog niet heel bent, dat je iemand aantrekt die ook niet heel is.”

De komende tijd gaat Lourens vooral op zichzelf focussen. Need, zo zegt ze: ,,Ik ben iemand die verliefd wordt op de potentie van de relatie en van alles gaat idealiseren en romantiseren, zoals samen romantisch verhuizen naar Spanje. Maar je moet kijken naar de realiteit. Die zag er toch altijd anders uit.”

Behoefte aan een nieuwe relatie heeft ze niet. ,,Ik begrijp mezelf eindelijk en ik wil eerst gaan helen, zodat dit me nooit meer gebeurt. Mijn hechtingsproblemen mogen niet meer verward worden met verliefdheid”, besluit ze.

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button