Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Evenepoel in Lombardije niet bezig met afgeketste wielerfusie

Foto: ANP

Remco Evenepoel wilde kort voor de begin van de Ronde van Lombardije niet ingaan op de afgeketste fusie tussen de wielerploegen Jumbo-Visma en Soudal Fast-Step. De Belgische wielrenner heeft zijn zinnen gezet op de laatste klassieker van dit seizoen. “Het is niet moeilijk om me op de koers te focussen. Ik heb twee weken exhausting gewerkt om hier goed te zijn”, zei Evenepoel bij de Belgische tv-zender Sporza.

De afgeketste fusie maar ook zijn toekomst, al dan niet bij Soudal Fast-Step, houdt wielerminnend België bezig. “Maar ik heb het makkelijk een plek kunnen geven, misschien is het wel een further motivatie”, sprak hij kort over de fusie die er niet kwam. “Ik ben blij dat het koers is.”

Over zijn toekomst wilde Evenepoel (23) verder niets kwijt. “Eerst de koers, de relaxation zullen we later deze week wel zien. Binnen de ploeg is er in ieder geval niets veranderd. Ik denk dat we sterker zijn dan ooit. We gaan vandaag nog eens laten zien waar we voor staan.”

Related Articles

Back to top button