Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sports

Dit is ons Elftal van de Week na de achtste speelronde in de eredivisie | Nederlands voetbal

Op bijna een kwart van de competitie tekenen zich niet alleen in de eredivisiestand flinke verschillen af – het verschil tussen de high 4 en de verrassende nummer 5 is al (minimaal) zeven punten – ook de topscorers Santiago Giménez en Vangelis Pavlidis hebben al een flink gat geslagen en in het Elftal van de Week duiken steeds vaker dezelfde namen op.

Jerdy Schouten is vandaag al voor de derde keer opgenomen in het Elftal van de Week. Met een 8 tegen Sparta is de middenvelder van PSV de beste speler van het voorbije weekeinde.

Om de prima begin van de koploper te accentueren deelt hij de plek in ons Elftal van de Week na de achtste speelronde met liefst drie ploeggenoten. Ook Malik Tillman, vorige week ook al goed voor een uitverkiezing, Sergiño Dest en Olivier Boscagli completeren de PSV-afvaardiging.

Namens nummer 2 AZ hebben Jordy Clasie, vorige week ook al opgenomen in het Elftal van de Week, en Riechedly Bazoer een plekje. Excelsior ‘levert’ doelman Stijn van Gassel en FC Twente is vertegenwoordigd door Youri Regeer.

In de spits is het weer stuivertje wisselen. Deze week misplaced Giménez zijn Griekse concullega Pavlidis af na zijn twee targets in Zwolle. De Mexicaan wordt geflankeerd door Rajiv van La Parra (Almere Metropolis) en Osame Sahraoui (SC Heerenveen).

Beluister hier al onze voetbalpodcastsBekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

Related Articles

Back to top button