Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

Media: Joran van der Sloot gaat schuld bekennen in zaak-Holloway

Foto: ANP

Joran van der Sloot geeft volgens Amerikaanse media volgende week toe dat hij de moeder van de in 2005 verdwenen Natalee Holloway heeft afgeperst. ABC Information en NBC Information melden op foundation van vrijdag verschenen rechtbankdocumenten dat Van der Sloot woensdag in de staat Alabama voor de rechter verschijnt. Hij staat daar terecht voor onder meer afpersing.

In juni zei de 36-jarige Van der Sloot nog onschuldig te zijn. Volgens bronnen van De Telegraaf heeft de Nederlander inmiddels echter een deal gesloten met de Amerikaanse aanklagers. Hij zou in ruil voor een lagere straf “volledig opening van zaken moeten geven over de vermissing van Natalee Holloway en het afpersen van haar nabestaanden”, schrijft de krant. Amerikaanse media hebben geen particulars over de deal.

Van der Sloot zat in Peru al een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op Stephany Flores in 2010. Hij is eerder dit jaar door Peru uitgeleverd aan Alabama, omdat hij in die Amerikaanse staat is aangeklaagd voor fraude en de afpersing van de familie van Holloway. Zij verdween in 2005 op Aruba. Haar lichaam werd nooit gevonden.

Related Articles

Back to top button