Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

LIVE eredivisie | Go Forward maakt ook tegen Heracles indruk, Bas Kuipers pakt ook nog goaltje mee | Nederlands voetbal

86′

Willum Thór Willumsson wordt vervangen door Rashaan Fernandes

83′

4-0 Go Forward Eagles! Aim van Bas Kuipers!

Wow, wat een wedstrijd van Go Forward Eagles! Through aanvoerder Bas Kuipers wordt het zelfs nog 4-0. Het is voor de linksback uit Amsterdam al zijn elfde treffer voor de membership uit Deventer.

78′

Victor Edvardsen wordt vervangen door Thibo Baeten

78′

Evert Linthorst wordt vervangen door Enric Llansana

77′

Anas Ouahim wordt vervangen door Lasse Wehmeyer

70′

Marko Vejinovic wordt vervangen door Sem Scheperman

70′

Jetro Willems wordt vervangen door Ruben Roosken

63′

Bryan Limbombe wordt vervangen door Mario Engels

63′

Bryan Limbombe wordt vervangen door Antonio Satriano

63′

Mohamed Sankoh wordt vervangen door Antonio Satriano

62′

3-0 Go Forward Eagles! Aim van Sylla Sow!

Dit kan bijna niet meer mis voor Go Forward Eagles! Through spits Sylla Sow komt de thuisploeg zeventien minuten na rust zelfs op een 3-0 voorsprong. De membership uit Deventer staat daarmee nu virtueel zesde in de eredivisie en kan ook nog over Excelsior heen, als die stuntploeg van Marinus Dijkhuizen vanavond verliest bij Vitesse.

56′

Bobby Adekanye wordt vervangen door Sylla Sow

56′

Oliver Edvardsen wordt vervangen door Jakob Breum

48′

Gele kaart voor Emil Hansson

45′

Tweede helft afgetrapt

45’+2′

Einde eerste helft

16′

2-0 Go Forward Eagles! Aim van Victor Edvardsen!

Go Forward Eagles neemt razendsnel afstand van Heracles. Door targets van Willum Thór Willumsson en Victor Edvardsen staat het na 17 minuten al 2-0 in Deventer. De ontlading is groot bij de 27-jarige spits uit Zweden, die zijn eerste treffer voor Go Forward te pakken heeft nadat hij afgelopen zomer voor 800.000 euro overkwam van Djurgårdens IF.

Nadat hij zelf de nook eruit sleepte zweepte Edvardsen het publiek achter het doel al op. Daarna viel de bal voor zijn voeten, waarna hij rustig bleef en de bal vervolgens exhausting tegen het web schoot.

13′

1-0 Go Forward Eagles! Aim van Willum Thór Willumsson!

Met een zeer bekeken achterwaartse kopbal zet Willum Thór Willumsson de thuisclub op voorsprong. De 24-jarige aanvaller uit IJsland kopt raak uit een vrije lure van Philippe Rommens.