Home Netherlands Zwitsers praten verder over Credit Suisse • ​​Feyenoord treft Ajax in titelstrijd

Zwitsers praten verder over Credit Suisse • ​​Feyenoord treft Ajax in titelstrijd

NOS Nieuws

Good morning! In Switzerland vindt topoverleg plaats over Credit Suisse, de noodlijdende bank bank wordt mogelijk overgenomen. En in de tip van de Eredivisie wordt het een spannende dag: Feyenoord meets Ajax.

Vanochtend komen wolkenvelden voor en plaatselijk valt nog een bui, maar de middag versundt overwegend droog. It is 10 to 14 degrees in the regular zone.

Ga je de Weg op? Hier vind je het overzicht van de werkzeuge. Check hier de dienstregeling voor het spoor.

Wat kun je vandaag erkeken?

  • In Switzerland, there is further talk about the problems at the bank Credit Suisse. Mogelijk wordt de bank overgenomen door branchenoot UBS, also from Switzerland.
  • It is een jaar geleden dat weatherpresentator Piet Paulusma overleed. De Fries kriigt vandaag een monument op de Cauberg, want hij kwam graag in Limburg.
  • “Ajax” and “Feyenoord” met at 14.30 in Amsterdam. It is an important match for the championship in the Eredivisie. De Rotterdamse coploper has 3 points ahead of Ajax.
  • En de tweede grand prix van het seizon in de Formule 1 wordt gereden. Max Verstappen and Nick de Vries started at 18.00 at the great cost of Saudi Arabia. Verstappen start op de vijftiende plek door pech tijdens de qualificatie, De Vries start vanaf de eighttiende plek.

Wat heb je gemist?

De Russische President Poetin is voor het eerst in bezet Oekraïens gebeed gebeest. De Russische President is na een bezoek aan de Krim doorgereisd naar de Oekraïense stad Marioepol.

Poetin came by helicopter to the city, which was largely destroyed by Russian bombardments. According to the Russian media, he was rounded up in a car for a “work visit”. De nadruk lag dravyn op de wederopbouw van de stad.

Marioepol is the largest city in Russia. De andere grote stad in het zuiden, Kherson, werd in november bevrijd.

Ander nieuws uit de nacht:

En dan nog even dit:

De wereldberoemde American techsector die zetelt rond de baai van San Francisco appears veel kwetsbaarder dan gedacht. Hoe komt het dat een bankrun bij een kleine bank eenke onrust verkauft?

Producer Simone Tooker provides information:

Hoe het omvallen van een kleine bank led tot grote paniek in de Silicon Valley

Source link

Previous articlewhat is the argentine monster in 2023?
Next articleThe currency mark of the EU is 2 billion euros