Home Entertainment Zanger Arcade Fire beschuldigd van sexually wangedrag | Gossip

Zanger Arcade Fire beschuldigd van sexually wangedrag | Gossip

The four vermeende victims, die hun verhaal anoniem doen, waren allen tussen de 18 en 23 jaar oud toen de incidenten plaatsvonden. Butler, in 2003 was created with Regine Chassange, was created in 36 and 39 years. In 2015, zou de zanger without permission zijn hand in de broek van een vrouw hebben gestoken. Ook zou hij de vrouw hebben gezoend zonder dat zij dat wilde.

Een andere vrouw stelt dat Butler om naaktfoto’s vreeg en onpraagad seksual getinte berichten stuurde, voordeen foto’s van zijn gendsdeel. Ook nadat de vrouw aangaf dat zij daar niet van gediend was, bleeed de zanger doorgaan.

“Misselijk”

Met de twee andere vrouwen kwam het tot sekselual kontrechtingen, zowenmen online als physiek. A woman named Sarah tells that the singer pressured her to have sexual video conversations: “I felt I missed each time I did it.” Een vrouw met de naam Fiona says dat ze naar ogsudde van het sekselual contact met Butler een pooing tot zelfmoor heeft gedaan. “De last van het feit dat ik alles geheim moest houden, constant mijn neednebens opzij schoof om te gratissen, geklek aan grenzen en het schuldgevoel om de andere vrouw te zijn, werd te veel om te negeren.”

In een reactie aan Pitchfork heeft Butler de buitenechtelijke relatiei toegegeven, maar hij onktent dat er sprake is geweest van dwang. “Ik heb nog nooit een vrouw tegen haar wil aangeraakt”, said the thief. “Ik negbeg fel elke suggestionie dat ik meselm aan een vrouw heb opgedrongen of sexual favors heb eiist.” Hoewell deze relatiei alle met wederzijds goedvinden waren, spijt het me heel erg voor iedereen die ik met mijn gedrag heb gekwetst.”

Butler vrouw Régine spreekt ook haar steun uit in een verklaring. “Ik weet dat hij nooit een vrouw heeft aangeraakt zonder haar persijning, en ik weet zeker dat hij dat also nooit heeft geadaan. Hij was de weg kwgitt en hij heeft de weg terug gevonden. Ik hou van hem en hou van het leven dat we samen hebben kreierten”.

Source link

Previous articleKrant: Germany nationalized Germany’s Gazprom
Next articleWielrenner Poels leaves the Vuelta on a positive corona test