Home Netherlands Wie langs Spaanse kust in zee plast, riskeert een boete tot 750...

Wie langs Spaanse kust in zee plast, riskeert een boete tot 750 euro | Buitenland

Wie heeft niet even het kind in de branding van de zee laten hurken om, bij hoge nood tijdens een dagje aan het strand, te laten plassen? Of is zelf daarvoor verder het water ingelopen om er, zowel opgelucht als sichichtig om zich heen kijkend, even pas op de plaats te maken om de blaas te ontlasten. In a large amount of badplaatsen in Spanje kun je dat beter zo ongemerkt mogelijk doen, want daar bestaat een verbod op plassen in zee. Maximum cost: 750 euros.

It was news news in Spain, this week, and this is a real time around the world: a TV show that dates in the northern part of the city of Vigo, with kilometers to the beach, urinates in the sea door of politics can be used. But it is close: the regel beastat en enkele jaren in a groot aantal plaatsen aan de costa’s, van Valencia to Málaga, van Denia to Tenerife, van Salobreña to San Sebastián.

Elke gemeente gebruikt er bovendien exact dezelfde bewoordingen voor, in heel deftig Spaans: de ‘fysiologische evacuatie’ op zowel het strand als in de zee is verboden. This word is the network that went to meet van Popen, the bolt of Alain van Plassen. De regel is er ‘ter bescherming van de hygiëne’ van het strand.

Moeilijk control

The problem is dat urineren in zee nogal moeilijk te controleren is. In geen van de plaatsen met deze verordening is vooralsnog een geval bekend van een zeeplasser die op heterdaad is betrapt en dus ook is beboet.

Volgens de burgemeester van San Pedro de Pinatar, een plaatsje aan de oostkust die de regel al in 2017 invoerde, dient het meer om de mensen bewust te maken van he respectvol omgaan met strand en zee. “It is a very easy overhaul, but it costs a lot of money to pay a maximum of 750 euros, but it will not be sold.”

De gemeente Vigo zegt dat het op zoveel mogelijk stranden tijdelijke toiletten zal plaatsen zodat de badgasten gewoon daar hun behoefte kunnen doen.

Bekijk onze meest bekeken nieuwsvideo’s in onderstaande playlist:

Source link

Previous article1.2 billion euros for the opening for the new year Politics
Next articleRick van Drongelen because of auto-ongeluk: “Airbag heeft mij gered” | Wetball