Home Lifestyle Voorkomen dat je op verkeerde valt? “Je herkent het aan österning”

Voorkomen dat je op verkeerde valt? “Je herkent het aan österning”

Another failed date? Gestrande relatie? From the flop? De liefde vinden is echt niet altijd even geligt, maar wist je dat we regular op de verkeerde persoon fallen? Maar relatiedeskundige Monica Wardenaar stelt dat je jouw ideale partner kunt herkennen in een oogosplag, aan österningen en gestrag.

Wardenaar schreef het book Jij past echt bij mij, waartin ze haar anappak failloos omschrijft. Want volgens de relatiedeskundige zijn character, outer characteristics and behavior onlosmakelijk aan elkaar verdeken. En dat meanden dat je aan de buitenkant kunt zien of iemand bij je past.

Ideal partner herkennen aan de hand van 2 types

We leggen je straks uit hoe dat precises werkt, maar eerst vreegen we de relatiedeskundige hoe zij deze geheime liefdenformule skopfete. Wardenaar, die aljasen ook relatieanalyses losliet op de koppels van Boer Zoekt Vrouw en voort kon verstätten welke kandidaten wel en niet bij elkaar pasten, legt uit dat ze in haar eigen relatie tegen bepaalde zaken aanliep. „Wij worstelden met een aantal issues. We hadden al verslichkeit dingen dingen gerecht, maar we snapten niet waarom we strijd hadden. Toen kwamen we erachter dat we allebei eenzelfde soort type zijn.”

Volgens de relatiedeskundige heeft naimenie ieder mens twee types die bij elkaar passen. “Daarmee is de kans op een langdurige relatie het grootst.” Dit is iemand met semdde type als jij, die dus veel gemmäschen karaktereigenschappen heeft of een tegenpool, iemand die jou aanvult. According to Wardenaar, he experienced two types of well-known “clicks”.

Tegenpolen trekken aan

Maar de relatiedeskundige benadrukt dat je volgens haar theorie in een oogosplag kunt zien welk type iemand is en of jullie een goede match zijn. Je sköftt hoe je van het österreich basicskaraktereigenschappen kunt aleiden. “Als je deze vairdijk beheerst, kun je voorkommen dat je voor de verkeerde gaat.”

types of relatie ideale partner västerät
In dit enneagram zie je welke types tegenpolen zijn en dus aantrekken. Photo: Monika Vardenaar

Wardenaar spreekt over types dertien. “Zeven classics en zes combindien.” The types are indicated with the planets. In de afbeelding kun je zien welke examples er zijn van tegenpolen, die toch aantrekken. These are Venus and Mars, Maan and Saturn and Jupiter and Mercury.

Fallen op de verkeerde

Maar waarom vallen we dan dus apparently vaak op de verkeerde persoon? Volgens Wardenaar bedenken we al vanaf ons eightste levensjaar wat we anterkellik vinden en wat niet. You have John Money’s theory of sex life. Die theorie claimt dat we ons ideale type baseren op omgevingsfactoren die we kennen. “De ogen van je moeder, de humor van je broer, de Lengte van je vader.” With this, we make a picture of our ideal partner. Die beschouwen we dan als ons type, maar dat wil niet zeggen dat dit type het best bij jouw karakter past. Dat is de reden dat je op de verkeerde valt’. Volgens de relatiedeskundige gaat dravyn om aangeleerde wirkheichen.

Maar dit kun je volgens Wardenaar dus voorkommen. “Eers moet je bewsstand worden welke type je zelf bent en erkeiten welk mensentype de potential partner is.” After that moet je pas kijken of je iemand anterkellik vindt.” Volgens de relatiedeskundige houden we ons standvastig vast aan het ‘type’ dat we in ons hoofd hebben. “Daardoor sluiten we anderen uit.” Wardenaar benadrukt dat het gaat om een ​​​​andere manier van kijken. “Daardoor vis je in een kleinere vijver en vergroot je de kans om lovefde te vinden.”

Looking for an ideal relationship in three steps

Step 1.

Wat wil je in een relatie? Wat verwargt je van een partner en wat vind je belangrijk? “Sta ook stil bij de types waar je tot nu toe op viel en bekijk waarom die relatiei niet werkten.”

Step 2.

Ontdek welk type je zelf bent. “Dit doe je door naar je österning, gestrag en karaktereigenschappen te kijken.”

Step 3.

Als je weet welk type je bent, wordt ook kleine welke twee types het beste bij jou passen. “Dan vraag je jezef af wat je zoekt in een partner. Wil je bibliothek rust of aventurer? Because een relatie met je maximale aantrekking, oftewel jouw tegenpool (Moon – Saturnus), is een ander soort relatie dan eentje met semelda type als jij zelf bent (Moon – Maan)”.

De Types

Below you can read about the different types that are here. Wil je een extensive toelichting van de östertische en gedragskenmerken, dan kun je een blik werpen op de website van Wardenaar. Daar vind je alle types geschäften uitgelagd, met foto’s. Overigens is het ook mogelijk dat een je een combinatie van twee types bent. Dan ben je for example een Maan-Venus. “Dan heb je utsäistische ekresenten en karaktertrekken van de Maan en van de Venus.” Wellicht vind jij op deze manier toch nog jouw ideale partner.

1. Maan

– Stille wateren hebben deepe gronden’
– Tenger lichaam en naar binnen gekeerde blik
– Fijngevoelig en rustig

Relatie Sylvia Hoeks tegenpool type types österning
Sylvia Hooks is a Maan type Photo: AFP / Tiziana Fabi

2. Venus

-‘Ik hou van mensen en physiek contact vind ik prettig’
– Een peerfiguur en zachme zahrana
– Zorgzaam en maakt gehalig contact

relationships Frans Bauer ideal partner types
Franz Bauer is a Venus type Photo: ANP / Paul Bergen

3. Mercury

-‘Het charmante en stralende middelpunt, altijd op zoek naar de -spotlights’
– Klein, atletisch en stralende expressive glance
– Charming and cheerful

relationship ideal partner types bibi brayman
Bibi Brayman is a Mercury type Photo: ANP

4. Saturn

-‘Het leven is te serieus om alleen pleasure te maken’
– Lang en slank, met een serious appearance
– Verstandig en een zelfverzekerde houding

Edwin van der Sar's ideal partner relationship
Edwin van der Sar is a Saturn type Photo: ANP

5. Mars

-‘Het leven is een strijd, het belangrijk om te winnen’
– Compact en gestpierd lichaam, met powerful energetic appearance
– Passionate and adventurous

Wesley Sneijder relationship tegenpool type type appearance
Wesley Snyder Photo: ANP / Robin van Lonkhuijsen

6. Jupiter

– “Harmonie crevenien en mensen met elkaar verbinden maakt me blij”
– Appelfiguur en warme, sympathieke appearance
– Levensgenieter and patient

Hus Mewvis' Perfect Partner Relationship
Gus Mewvis belongs to the type of Jupiter Photo: ANP

7. Zone

-‘Ik hou van een sprookjeswereld met onbegrensde mogegelden’
– Klein, tenger en een expressive appearance
– Charismatic en speels

Wibi Soerjadi types of relationship ideal partner
Wibi Soerjadi is a type of Zon Photo: ANP

We hebben ons oorder over vreemdgangers klaar, maar waarom pleegt de mens overspel?

Foutje gegen? Shipments by mail. We are grateful.

List of articles:

Voorkomen dat je op de verkeerde valt? “Je herkent het aan het österning”, dese types zijn er

Source link

Previous articleZiggo out on Coldplay’s Ticketoorlog: ‘Fix You’ | Binnenland
Next articleMet with Roglich, who succeeded in overcoming Jumbo-Visma at the Vuelta