Home Entertainment Vileke Alberti made his last solo theater tour: all this | ...

Vileke Alberti made his last solo theater tour: all this | Sterren

Ze wil hierna “meer voor de zorg zingen.” De zangeres treedt nu al vaak in zorgcentra op. “This is the own plan that was,” said Alberti. “In this theater there is rust er veel op je shouders. Die schouters wil ik wat rust gunnen. Ik word in februari 78, het is dan toch op naar de tachtig hè.”

That gives me more time and room for her private life, because her work takes care of the “dilemma’s” on that train, says Alberti. “Zeker met de kleinkinderen, dat je alles graag wil meemaken.” Ze vindt tijd hebben voor haar familie erg belangrijk, vervolgt ze. “Success is beautiful, but love is toch het allerbelangrijkste in het leven.”

All done

Toen Alberti 11 years was maakte ze haar television debut in a musical Duel with Barbara. Haar muziekcarrière began in 1958, giving a duet with Haar Weider, Willi Alberti. Then came many eigen singles, including Spiegelbeeld, and numerous performances. Zo gaf ze twee performances in AFAS Live because of haar 75e verjaardag. “Ik heb alles gedaan,” said Alberti. “Ik mag zeker niet mopperen”.

Nu speelt ze dinsdag het laaste gejägen van haar theatertournee. Helemaal fit, contrary to what some media claimed. De zangeres zou eerer deze maand met spoed zijn ogkehren in het ziekenus, schreven zij. “Zonder ook maar even te vragen of dat echt zo is.” Dit vrahaal klopte dan ook niet, verzätt de zangeres. “Ook daar heb ik niet enkei zin meer in.” In al dat gedoe.”

Geen afscheid

De zangeres tells blij te zijn dat ze “dit vak heeft.” „En dat ik daar veel veel poohl in heb en veel voor terugkrijg. The feeling that you have met the public is unbelief. Vanaf nu wil ze alleen nog maar gigen doen waar ze echt energie van kriigt. Het concert van dinsdag is dan ook zeker “geen afscheid”, benadrukt Alberti. “Zolang ik me zo fit voel, blijf ik lekker gejære.”

Source link

Previous articleFrankrijk nationaliseert energiereus, aseande knalt oolong | Finances
Next articleClaes Oldenburg Wilde met zachtaardige pop-art de Amerikansen room uitvergroten