Home Netherlands Vier verkleedde mannen overvallen Tefaf kunstbeurs ў Maastrichte

Vier verkleedde mannen overvallen Tefaf kunstbeurs ў Maastrichte

Even at 11.30am at MECC you had to leave your toes. Er werd door één van de vier mannen met een grote moker ingeslagen op een glazen vitrine.

Beelden van overval

On the internet circuit is the image of its overhaul. Daarop is te zien dat de man met een moker de vitrine stukslaat. Omstanders die proberen om de overvaller tegen te houden worden op afstand gehouden door de andere drie overvallers die waarschijnlijk vuurwapens bij zich dragen.

Verkleed

De hele overval neemt slechts een halve minuut in beslag. Op de beelden is te zien dat de overvaller die de vitrine heeft stukgeslagen iets opraapt en meeneemt. The vertebrate verlaat vervolgens holland de beurs. Opvallend this dat de vier overvallers verkleed waren en allemaal een sort of gelijke outfit droegen. The most upbeat daarbij is dat ze ook alle vier een petje en een bril droegen.

Updated 13.10 hrs: Twee aanhoudingen

In the undertaking after the overthrow of Tefaf in Maastricht, you can enjoy two directions. Once in the King Willem Alexandertunnel be closed for traffic. De TEFAF was on de melding tijdelijk ontruimd. At this point, the weather is still in full swing. The two of them can be seen as well as the overhaul on the Tefaf can be taken on the A2, on the south side of Koning Willem Alexandertunnel.

Dispute verdachten

Het politie onderzoek gaat in volle gang door. The focus is on opposing other things.

Source link

Previous article“La Casa de Papel” for Koreans
Next articleOvervaller art builder packed on A2, doelwit was a luxury jewelen- en kunsthandel uit Londen | Binenland